• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

FB7 Vtec sesi için Spor hava filtresi yardım..

Started by AAE71, August 04, 2013, 05:31:24 AM

Previous topic - Next topic

AAE71

Arkadaşlar Vtec sesini en iyi şekilde almak istiyorum. Ya egzoz değişecek ya da hava filtresi. iki ayda bir uzun yol yaptığım için ya filitre ya da kumandalı egzoz yaptırmam lazım. ağırlıklı olarak filtre düşünüyorum. Marka önerilerinizi bekliyorum. bir de aracım otomatik. ses vtes değişimlerinde nasıl olur? teşekkürler.

fevkalbeser12

AAE71

hondatürk

otomatikte filtrenin sesini pek alamazsın , manuel gibi , hayırlısı neyse o olsun

ekuzdere

Filtre takıcaksın, değişiklik olacak, ama kesmeyecek. 2-3 hafta geçtikten sonra vanalı egzoz yapıp katalizör sonrasından açıcaksın :D :D ben baştan söyleyeyim

BGR19

Aynen katiliyorum

AAE71

ekuzdere o derece yani? hiç girme o işe mi diyorsun?

piscocuk

aem cai yazmış arkadaş zaten
filtre istiyorsan bu tarz bir ürün alabilirsin yanlız aç kapa olmaz sürekli ses verir
yada warex tarzı bir son susturucu takarsın kumandalı istediğin zaman açar kaparsın şuan 1200 TL civarında sıfırı

AAE71

aem lere bakıyorum ama araca özel yok. çap hesabı yapmışlar. Çapı ölçüp öyle araştıracağım. Tecrübelerinize muhtacım.

piscocuk

burayı ara istersen..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-aem-honda-civic-vtec-v2-dd-tune-105016736/detay

yada aksoy tuning ara.sahibi arkadaşım elinden geleni yapar yardımcı olur

AAE71

Aksoy u aramayı düşünüyordum zaten. arabama ne aldıysam aksoydan aldım. islam beydi galiba. yarın ararım.

piscocuk

Quote from: AAE71 on August 04, 2013, 11:45:17 PM
Aksoy u aramayı düşünüyordum zaten. arabama ne aldıysam aksoydan aldım. islam beydi galiba. yarın ararım.

evet islam..piscocuk yada emre dersen yardımcı olur.yoksada getirtir

hondatürk

Quote from: piscocuk on August 04, 2013, 11:52:24 PM

aksoy tuning gerçekten değerli bi esnaf , g.g 'dan bi kaç parçada ben almıştım ; iletişim -kargo 10 numara

AAE71

Quote from: hondatürk on August 04, 2013, 11:56:10 PM
Quote from: piscocuk on August 04, 2013, 11:52:24 PM

aksoy tuning gerçekten değerli bi esnaf , g.g 'dan bi kaç parçada ben almıştım ; iletişim -kargo 10 numara
aynen hocam. 2 bin tl lik mal alayım önce parayı gönder desin gönderirim valla o derece güvenilir bence.

AAE71

hala bulamadım hava filtresini. satın alıp takan yok mu arkadaşlar?

By_emre

Quote from: AAE71 on September 08, 2013, 02:00:42 AM

200-250 TL kumandalı egzoz taktırın güzel ses alırsınız

AAE71

Quote from: By_emre on September 08, 2013, 02:21:24 AM
Quote from: AAE71 on September 08, 2013, 02:00:42 AM

200-250 TL kumandalı egzoz taktırın güzel ses alırsınız
olacağı o galiba.. ilginiz için teşekkürler