• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Hiç böyle viraj alındığını gördünüz mü?

Started by honda_team, January 29, 2008, 08:56:53 PM

Previous topic - Next topic

honda_team

sanırsam böyle sahneleri tokyo drift filminde çok görmüşüzdür ama ilginç geldiği için koymaya karar verdim...

honda_team

G-Turk

honda_team

whitehan

cok tehlıkelı yaptıgı..dunyanın en guzel drıftı bıle olsa benım ıcın ıgrenc olmus.boyle seylerı yapmamalı yapanlarıda kınamalıyız..

honda_team

whitehanın bu sözüne karşın şu uyarıyı yapayım  bu drifti kimse ama kimse sokakta denemesin..
yoksa...

can34

tuner zafer

demekki manyaklar sadece bizim ülkemize has bi durum değilmiş :)
yanlış bence bu tür şeyler allah korusun birisine çarpsa  vah vah tüh tüh diyecez...git boş yolda ne halt yapıyosan yap..

buura

onun yanında düzgün düzgün giden arabalardan birinin içinde ben olcam ona bi vurcam oda bi yuvarlancakk....ahhhhhh keşke yapsamda o zekasızın başı yerine gelse..Allahın artısti

RattleSnake

altında yazdığın göre "çılgın kuzenler" filminden birr sahneymiş filmi bilen duyan varmı

buura

Quote from: RattleSnake on January 30, 2008, 01:45:36 PMaltında yazdığın göre "çılgın kuzenler" filminden birr sahneymiş filmi bilen duyan varmı

ben o filmi biliyorum bende  var...dooru o filmedn alıntı olabilir çünkü o filmin kapağındada o arabanın üstünde oturuyolar...şimdi baktım bnde

GKN8039

evet cılgın kuzenler filmi kıza sinirlenip böle dönüyodu komik bi filmdi :)

honda_team

By_BuGr4

american power nede olsa :D ama yanlış yaptığı

ali

evet izlemiştim, güzel bi filmdi Dukes of Hazzard (çılgın kuzenler)

http://www.youtube.com/watch?v=25W908awEqg

burda dahada ayrıntılı bi şekilde izleyebilirsiniz...

honda_team

ali

Cıhat YAVAS

bu hareketleri yapacak pist omadığı için en azından eskişehir için konuşuyorum bu tarz şeylerin yapılması bence gayet normal diye düşünüyorum ve bunu yapanada saygı duyuyorum sağduyu ve cesaret gerektiren bir hareket

whitehan

Quote from: Cıhat YAVAS on February 03, 2008, 12:08:58 AMbu hareketleri yapacak pist omadığı için en azından eskişehir için konuşuyorum bu tarz şeylerin yapılması bence gayet normal diye düşünüyorum ve bunu yapanada saygı duyuyorum sağduyu ve cesaret gerektiren bir hareket

yanlıs dusunuyosun soyledıklerının haklı hıcbır yanı yok.daha ayrıntılı yazardım ama bı daha dusunursen anlıyacagını dusunuyorum..ltf

mikaileren

dikkatinizi cektimi bilmem arabalarin hepsi nissan ve  cogu generals motor'un araclari :) bu bir reklam:D:D

whitehan

Quote from: mikaileren on February 04, 2008, 07:30:13 PMdikkatinizi cektimi bilmem arabalarin hepsi nissan ve  cogu generals motor'un araclari :) bu bir reklam:D:D

reklam veya fılm ne oldu kı..

honda_team

Quote from: mikaileren on February 04, 2008, 07:30:13 PMdikkatinizi cektimi bilmem arabalarin hepsi nissan ve  cogu generals motor'un araclari :) bu bir reklam:D:D

evet olabilir reklam veya film ne oldu ki

honda_team

tekrardan uyarı yapayım böyle bir şeyi asla sokakta veya başka bir yerde asla asla ama denemeyiniz!!!!WARNING