• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

Ankara Ralli Merkezi

Started by karaboga18, October 31, 2008, 11:54:05 PM

Previous topic - Next topic

karaboga18

Merhabalar.Bende ralliye bi merak başladı.Bugün izlediğim bi kanalda adamlar özel pistlerde drift felan yaptılar ilgilimi çekti.Ankara'da böyle bir merkez var mı acaba :S::S

bashcantlee

bildiğim kadarıyla yok.. olsa benim ilgimi çekerdi.. ;)

firstcevher

Quote from: bashcantlee on November 01, 2008, 12:07:44 AMbildiğim kadarıyla yok.. olsa benim ilgimi çekerdi.. ;)

+1453

aslında arada sırada AKM ye arka kapıdan dalıp takılıyorlar ama resmi diil :D

poşetçay

eski hipodrom yokmu oto draglarının oldugu

firstcevher

Quote from: poşetçay on November 01, 2008, 12:34:23 AMeski hipodrom yokmu oto draglarının oldugu

AKM işte ;) arkada bi demir kapı var, elemanlar bazen oradan yardırıp dalıyorlar içeri sonra iki takılıp çıkıyorlar :D

karaboga18

yani ben yasal olmasını istiyorum ve eğitimini almak istiyorum çevreye zarar vermek istemem ;)

firstcevher

Quote from: karaboga18 on November 01, 2008, 10:42:24 AMyani ben yasal olmasını istiyorum ve eğitimini almak istiyorum çevreye zarar vermek istemem ;)

ankarada maalesef mümkün diil ozmn :D

metin16

Yurt dışında bunun için halka açık bir çok yer var ama malefes Türkiye de blunmuyor.Ya otobanda ya da boş alanda tadını çıkaraksın ama bunlarda riskli.

BLACK ORANGE

yavuzum bazı tarihlerde orada resmi olarak drug katılımları yapıldığını biliyorum. ama bu organizasyonu kimler ve nasıl yaptıkları hakkında bi bilgi sahibi değilim. yinede bu konu hakkında biraz araştıralım..?

BLACK ORANGE

evet bu organizasyonu ANKARA OTOMOBİL SPORLARI KLUBE (ANOK) YAPIYOR BU DA 2004 YILININ AFİŞİ... UMARIM İŞ GÖRÜR...

http://www.******/forum/showthread.php?t=16699

06HKN10

Drift Derslerini Biliorm Ama Ralli Hakkında Bi Fikrim Yok

karaboga18

tşkler ilgiliendiğiniz için galiba bizim üniversitesnin motor sporlarıyla ilgili bi grubu varmış oradan bilgi almayı düşünüyorum :)

06HKN10

inş istedigin dersi istedigin profesyonellikte Alırsın

BLACK ORANGE

karaboga18

poşetçay

temosfedin sitesine girip drag tarihlerini bulabilirsiniz
volkan ışıkla ralli ye merhaba die bi kurs warmı körfez pistinde onu bi araştır derim