• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

arkadaşlar s2000 servis yardımcı olabilicek biri??

Started by kutay2792, January 26, 2009, 01:16:28 PM

Previous topic - Next topic

kutay2792

s2000 aldım fakat bildiginiz gbi yetkılı servıs cok gereksız paraşar soyluyor tanıdıkta para vermıyecegın seylerden anormal fıyatlar kesıyor arabadab anlayan zaten yetkılı servıslerın hepsının nasıl oldugunu bılır borusan vs. bana yardımcı olucak bır servıs arıyorum maslak sanayi taraflarında deneyımlı acaip fiyatlar biçmicek guvenılır s2000den gercekten anlayan bir servis yardımcı olurmusunuz bana s2000 kullanıcıları?

BigSaint

ankaradaysan ben beklerim.. reklam oluomş isim vermiorm özelden mesaj atarsın bna..

S2K_06

Quote from: BigSaint on January 29, 2009, 11:05:07 PMankaradaysan ben beklerim.. reklam oluomş isim vermiorm özelden mesaj atarsın bna..

ankaradan kim var yardimci olabilecek?

kutay2792

ya butun s2000 ler yetkılı servıse mı gıdıyor? saat bası adamlara para vermeye ne gerek var s2000den iyi anlayan duzgun bı servis bi tanıdıgı yokmu kımsenın??

ibratice

sen arabanın neyi var ne yapılacak söyle sana bir yer ayarlarız.

kutay2792

60000 bakımı ve her problemde gidebiliceğim yoksa arabanın bir problemi yok s2000 den çok tecrübesi olan iyi bir usta arıyorum yardımcı olabilirsen çok iyi olur

ibratice

biz Anadolu yakasındayız sürekli gittiğin bi servis varsa sana ordan adam bulup yardımcı olalım.

ROLL KİNG

valla arkadaşlar biz yetkili servisiz öle saçma sapan rakamlarda istemiyoruz yani.istanbuldaki hatırı sayılır s2k larında çoğu bize gelir hepside memnun

ŞEFİKA

merhabalar,
Aracınızın servıs ıslemlerı ıcın Marmara Honda Plaza ya beklerız...Tereddut ettıgınız konularda da bana ulasabılırsenız yardımcı olmaya calısırım...
Iyı gunler.

ibratice