• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

HONDA Civic KAMİNARİ!....

Started by ForEnginePOWER, June 01, 2009, 02:48:36 AM

Previous topic - Next topic

ForEnginePOWER

asmaz

herhalde yorum yapcaz :) aracın ön ızgara kısmı hariç masallah diyorum kazasız belasız ama ızgarayı hiç begenmedim.

Quantum

arkadaş yeni görmüş herhalde arabayı :D

Fatih!

Bu arabayı gördükce miğdem bulanıyor

garmagan

Bir araç ancak bu kadar rezil edilir...!

gmlksz

tekk guzell seyyy stoplar ve jantlar geri kalan hersey cok kotu bence suan satılık zaten

ForEnginePOWER

Quote from: Quantum on June 01, 2009, 10:28:00 AM
arkadaş yeni görmüş herhalde arabayı :D
evet yeni gördüm abicim

Quantum

stock halinden bu günlere kadar adım adım her noktasında izlettirdi mustafa, sitedeki herkes bilir :)

alfaus007

fikito

ön ızgara degişti galiba öyle degil zaten sahibi adım adım fotograflarını yayınladı bulabilirsiniz :)

couragepapillon

aracın arka tarafı hariç tutulur bir yanı yok

aydbjk

Cumhur

Emek var cok bu arbada.. tek ön tampon eskisi daha hoştu.. :)

ert16

muRatpasa

evet bu ızgaraya kadar çok başarılıydı bu araç

muratatay75

http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t19961.0.html;topicseen

Arkadaşlar biliyorsunuz forum üyesi olan bu araç , forumda çok beğenildi ancak ilk aşamada tampon böyle ızgara ile yekpare değildi bence sıradışı olmuş cesur bir modifiye

Fatih!

Quote from: muratatay75 on June 04, 2009, 05:36:59 AM
http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t19961.0.html;topicseen

Arkadaşlar biliyorsunuz forum üyesi olan bu araç , forumda çok beğenildi ancak ilk aşamada tampon böyle ızgara ile yekpare değildi bence sıradışı olmuş cesur bir modifiye

Zevk meselesi
Ben o araca binip tur atmaktan utanırım şahsen.

murat_ozbek

aracın nasıl olduğu önemli ama daha önemlisi araç yapılırken bir emek ve sanat sarf edilmiş.bir arabanın modlu olması yada üstündekilerinin yakışıp yakışmadığı tamamiyle kullanıcısın zevki ile ilgilidir...
yapanların ellerine sağlık,geri dönüşü bir ön tampona bakar...

ert16

gerçekten sanat eseri gbi olmuş :) 57 milyar yanlız

nadirgoktan

ilk modu süperdi ama ondan sonra her türlü şey yapıldı bu araca. hele o yan aynaalra damalı şeyler yapıştırması çok kötü olmuştu. ilk gördüğümde demiştimn ki vayy bee gördüğüm en güzel civic. ama işte buda modifiyenin sonu yok cümlesinin karşılığıdır......
aracı modlarsın harika olsada yetinmezsin kötü bile olsa moda dewam edersin ve işte en son hali :( mustafa bu olmamış ya. vallahi ilk modlu haline döndür aracı bence...

hakangunister

cemoil

34ozn88

emege saygi ama aracin biraz abarti olmus sanki modifiyesi. Honda sonucta yay taksan yakisikli durur ama bu honda falan degil onden. Sanki Transformers'araclarina benzemis voltran gibi :D

CAGLAR28

abartı gitmemiş tabiki eski hali on nuamraydı.