• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ

Started by HEKTOR-TEG, August 03, 2009, 05:21:31 PM

Previous topic - Next topic

MH_MT35

ARKADAŞLAR ORJİNAL TEGİMİ SATIYORUM,İLGİLENENLER 0545-9117842'DEN ARAYABİLİR...

MH_MT35

ARKADAŞLAR ORJİNAL TEGİMİ ÜZÜLEREK SATIYORUM.FİYAT 12.500TL...İLGİLENEN ARKADAŞLAR 0545-9117842'DEN ARAYABİLİRLER.....

MH_MT35

ARKADAŞLAR DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE TEGİMİ SATIYORUM....OTOMOBİLİM FULL ORJİNALDİR,233.00 KM ORJİNAL KM'SİDİR MOTOR VE OTOMATİK ŞANZUMANI SORUNSUZ SAAT GİBİDİR.BEN 3.'CÜ SAHİBİYİM(İLK SAHİBİ ÇOCUK DOKTORU,İKİNCİ SAHİBİ DİŞ DOKTORU,BEN DE ÖĞRETMENİM).OTOMOBİLİMİN YEDEK ANAHTARI,KULLANIM KILAVUZU VE İLK SATIŞ BELGESİ,ORJİNAL HONDA RODYO TEYBİ(PİONEER MARKA VE ÇALIŞIR DURUMDA),HONDA MARKA KRİKOSU VE BİJON ANAHTARI,STEPNE LASTİĞİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE BULUNMAKTADIR.KLİMASI,ELEKTİRİKLİ SUNROOFU,OTOMATİK CAMLARI VE ELEKTİRİKLİ AYNALARI,İÇTEN AÇILMALI BAGAJ VE BENZİN KAPAĞI SORUNSUZ VE FAAL OLARAK ÇALIŞMAKTADIR.BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ TARAFINDAN ORJİNAL İTALYAN BİGAS MARKA SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRILMIŞ RUHSATA İŞLETİLMİŞTİR,KM' 0,22-0,24 KRŞ ARASI KARMA KULLANIMDA YAKIT TÜKETİMİ VARDIR.4 LASTİĞİ 3 AY KADAR ÖNCE MİCHELİN MARKA ENERGY SAVER SERİSİ OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR(YOL YARDIMI VE GARANTİSİ HALEN DEVAM ETMEKTEDİR.)SOL DİREKSİYON KÖRÜĞÜ(ORJİNAL PARÇA),DIŞ AKİS KÖRÜKLERİ(ORJİNAL PARÇA),4 ADET NGK BCPR6E-11 BUJİSİ(KULLANIM KILAVUZUNDA YAZAN BUJİLER),HAVA-YAĞ FİLTRESİ(ORJİNAL PARÇA),NARVA MARKA 9004 HB1 SERİSİ SADECE İNTEGRA İÇİN OLAN ORJİNAL AMPULLER SAĞ VE SOL FARLAR İÇİN(ORJİNAL STANLEY MARKA AMPULLERİDE SAĞLAMDIR YEDEK OLARAK VERİLECEKTİR),YAĞ(CASTROL MAGNETEC 10/40),TELESKOPİK ANTENİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.OTOMOBİLLE BİRLİKTE YEDEK OLARAK HAVA-YAĞ FİLTRESİ(ORJİNAL PARÇA),SAĞ DİREKSİYON KÖRÜĞÜ(ORJİNAL PARÇA),4'LÜ KAYIŞ SETİ(ORJİNAL PARÇA),TRİGER SETİ(KAYIŞI VE RULMAN BİRLİKTE,ORJİNAL PARÇA),TRAFİK SETİ,YEDEK BİJON ANAHTARI,KAMASONİC MARKA VCD-CD-MP3 PLAYER(KUMANDASIYLA BİRLİKTE) VERİLECEKTİR.OTOMOBİLİMDE SADECE BEL ALTI DIŞTAN BOYA VE SAĞ ÇAMURLUKTA 10CM BİR YER DÜZELTİLİP BOYANMIŞTIR(BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ TARAFINDAN).BÜTÜN VERGİLERİ TAMDIR BORCU HARCI YOKTUR.181.000 KM'DE TRİGER SETİ BÜTÜN KAYIŞ,BORULAR,ÖN DÜZEN ORJİNAL PARÇALAR KULLANILARAK BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.BUNLAR OTOMOBİLİN ARTILARI BİRDE EKSİLERİ VARDIR TABİ EKSİ OLARAK GÖRÜLÜRSE.ARKA SÜSPANSİYONDA 2 ADET TORNİSYON TAKOZU(TANESİ ORJİNAL 70TL YAN SANAYİSİ 30TL),2 ADET AMORTİSÖR ALT BAĞLANTI SALINCAK BURCU(TANESİ 15TL),İÇ AKİS KAFASI(95-115TL),SİLGEÇ BEYNİ(RÖLESİ)SİLGEÇ ZAMANLAMASI,PARK LAMBALARI,PARK AÇIK,EMNİYET KEMERİ AÇIK UYARI SESİNİ VEREN VE DÜZENLEYEN KUTU(ÇIKMA 150TL-ESKİSİDE DURUYOR) BUNLARDA DEĞİŞMESİ GEREKEN PARÇALAR.BU PARÇALARDAN ACİL OLAN SADECE ARKA TAKIMLA İLGİLİ OLANLARDIR,ONLARIDA VAKİT BULAMADIĞIMDAN YAPTIRAMADIM.OTOMOBİLİMLE İLGİLİ HERŞEYİ YAZDIM GENEDE SORUSU OLANA TELEFONDA AÇIKLAMA YAPARIM.TELEFON 0545-9117842

INTEGRA_M

selam arkadaşlar uzun süredir yogunluktan giremiyordum...  herkese hayırlı cumalar

blue

merhaba  arkadaşlar öncelikle  ben honda  tamircisiyim belirteyim  ve  kendi aracımda  tabiki integ ama  ne vasatki  bu araclarda  kapı diregi olmadından kapı  fitillri orjinal olmak zorunda  temin edilebilecek biyer  bilen varsa  bilmek isterim

INTEGRA_M

arkadaşım bulman zor  ama eminim fatih kardeş sana yol gösterecektir.. ama  florya da radar honda var  şeref usta  onlarda olabilir

saygılar

blue

kardeş ben oto sanayide esnafım   ama kartalda florya  biraz uzak   yol problem deilde  teli  yada  adresi varmı  bu esnaf  kardeşimin

maksimilyano

Merhaba, bende 91 İntegra kullanmaktayım. Merak ettiğim aracın şehir içi km.de yaklaşık 50 kuruş yakması, acaba bu normalmidir?. (Tüm bakımları yapılmıştır).Saygılar...

maksimilyano

Aracım biraz yol aldığı zaman vites'i ışıklara vs. geldiğimde N konumuna alıyorum. Ancak 1000 devir ila 2000 devir arası gaz veriyor ve kesiliyor. Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.

fsunnetci

Quote from: maksimilyano on November 06, 2010, 09:49:02 AM
Aracım biraz yol aldığı zaman vites'i ışıklara vs. geldiğimde N konumuna alıyorum. Ancak 1000 devir ila 2000 devir arası gaz veriyor ve kesiliyor. Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.
Rolanti valfi bozuk sanırım söküp bir temizlik yap düzelebilir..

fsunnetci

Quote from: maksimilyano on November 06, 2010, 09:35:26 AM
Merhaba, bende 91 İntegra kullanmaktayım. Merak ettiğim aracın şehir içi km.de yaklaşık 50 kuruş yakması, acaba bu normalmidir?. (Tüm bakımları yapılmıştır).Saygılar...
Normal değil tabiki 350-400krş civarı normal Sehir içi tüketim değeri.. :con

fsunnetci

Quote from: blue on November 05, 2010, 01:40:16 PM
kardeş ben oto sanayide esnafım   ama kartalda florya  biraz uzak   yol problem deilde  teli  yada  adresi varmı  bu esnaf  kardeşimin
0212-579 25 21 Honda Radar Şeref usta veya Mehmet Usta sana bu parça temini konusunda yardımcı olur..

INTEGRA_M

hayırlı cumalar arkadaşlar..
integralar için iridyum buji kodunu ve buji koblosu kodunu bilenler lütfen bana yardımcı olsun. bayram döneminde amerika dan getirtme imkanım var ama  kod lazım :(

FATIH MAILINI HALA BEKLIYORUM BU ARADA:(

INTEGRA_M

ARKADAŞIM ŞU AN BENİM Kİ 750-800KRŞ YAKIYOOOORRR :(

fsunnetci

Quote from: INTEGRA_M on November 12, 2010, 01:33:37 PM

Akkan abi hadi benim integra 220hp güç üretiyorda 650krş yakıyor senin TEG napıyorda o kadar yakıyor :emo
Şeref usta çözmesi lzm senin bu aşırı yakıt tüketim sorununu :artis

Mahmut27

Quote from: INTEGRA_M on November 12, 2010, 01:33:37 PM

Offff bee bu ne kadar tüketim ocak söndürür senin araba!.. Allah esirgesin.

can34

headers,filtre,egzos,17inç jant 410krş yakıyorum ş.içi ara sıra sıkmalı bi şekilde :)

mehmet-07

Selam integracılar tesadüfen bende bir integra sahibi oldum 40 yaşından sonra (gerçi aracın direksiyonuna geçince taş çatlasın 19-20 hissediyorum :) ) 1991 model 4 kapı 1.6 otomtik vites  Antalya Manavgattayım bir kaç sorum olacak vites kolundaki s4 düğmesi ne işe yarıyor üzerindeki jantlarla araç  hoş durmuyor jannt ve lastik ölçüsü tavsiyesi istiyorum kazasız belasız sürüşler

TEG-MATRİX

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım ;)))
Benim bir sorunum var. Bir türlü çözemedim. Arabam ilk çalıştığında zor çalışıyor. Sanki boğuluyor gibi. Motor ısınınca hiçbir sorunu kalmıyor.Acaba sorunu nedendir. Yardımcı olurmusunuz bana. Ben ect sensöründen şüpheleniyorum.

HEKTOR-TEG

herkese slm arkadaşlar konuyu başlatan biri olarak burayı çok boşladık kusuruma bakmayın.

diğer sitemizde sorun var hala. :(( umarım düzelir ordan devam ederiz.

bundan sonra burdan bilgim dahilinde herkese yardımcı olmaya ve yardım almaya devem edicem.

saygılar.

TEG-MATRİX

Aracım 6 numaralı hata kodu veriyor. hararet sensörün içindeki civayı değiştirdim. Gösterge doğru çalışıyor. Sonra beyine giden sigortayı çıkarttım olmadı kutup başını çıkarttım hala hata kodu silinmedi. Ne yapmam lazım.

sertace1982

Ben 92integra aldım.İzmirdeyim
1) ZAVOLİ sıralı sistem var.Aracın motor ısınınca diyelimki kırmızı işıkta araç rolantide iken devir saati yükselip geri geliyor yani ben sanki gaz verip bırakıyormuşum gibi oluyor.Yürüyende problem yok ama aracın durup kalkar gibi yapması park haline ve rolantide iken sinirlerimi bozuyor.Bunun sebebi gaz ayarı falanmıdır.Birde bu model bi araç ortalama kaç TL yakarsa normaldir.
2)Bagaj açılıyor fakat bagajı yukarı çeken yay veya nasıl bi sistem var ise arızalı bagaj durmuyor elimizle tutuyoruz almamız gereken parçayı nasıl arattırırım..

Cevaplarsanız teşekkür ederim..

fsunnetci

Quote from: HEKTOR-TEG on December 09, 2010, 07:45:24 AM
herkese slm arkadaşlar konuyu başlatan biri olarak burayı çok boşladık kusuruma bakmayın.

diğer sitemizde sorun var hala. :(( umarım düzelir ordan devam ederiz.

bundan sonra burdan bilgim dahilinde herkese yardımcı olmaya ve yardım almaya devem edicem.

saygılar.
Nuri abi Sorun halloldu start verebilirz artık >=ok

fsunnetci

Quote from: sertace1982 on December 13, 2010, 08:13:21 AM
Ben 92integra aldım.İzmirdeyim
1) ZAVOLİ sıralı sistem var.Aracın motor ısınınca diyelimki kırmızı işıkta araç rolantide iken devir saati yükselip geri geliyor yani ben sanki gaz verip bırakıyormuşum gibi oluyor.Yürüyende problem yok ama aracın durup kalkar gibi yapması park haline ve rolantide iken sinirlerimi bozuyor.Bunun sebebi gaz ayarı falanmıdır.Birde bu model bi araç ortalama kaç TL yakarsa normaldir.
2)Bagaj açılıyor fakat bagajı yukarı çeken yay veya nasıl bi sistem var ise arızalı bagaj durmuyor elimizle tutuyoruz almamız gereken parçayı nasıl arattırırım..

Cevaplarsanız teşekkür ederim..
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun aracın.bu araçlar LPG ile Şehir içi 250-280krş gibi gaz tüketiyor..
Bagajındaki sorun basit bir şey kaportacıya göstersen hmn hallolcak bir sorun..
Otomobilin ışıklarda rolantinin inip çıkması ise rolanti valfi dediğimiz IAVC(Idle Air Control Valve)dediğimiz parçanın temizlenmesi gerekiyor ondan yapıyor büyük ihitmal...

fsunnetci

Quote from: mehmet-07 on December 05, 2010, 06:32:53 PM
Selam integracılar tesadüfen bende bir integra sahibi oldum 40 yaşından sonra (gerçi aracın direksiyonuna geçince taş çatlasın 19-20 hissediyorum :) ) 1991 model 4 kapı 1.6 otomtik vites  Antalya Manavgattayım bir kaç sorum olacak vites kolundaki s4 düğmesi ne işe yarıyor üzerindeki jantlarla araç  hoş durmuyor jannt ve lastik ölçüsü tavsiyesi istiyorum kazasız belasız sürüşler
S4 tuşu Aracın şanzımanını spor moda geçiriyor ve araç daha yüksek devirlerde vites değişimi yapıyor ve daha agresif gider aracınız..aracınız 1.6 değil 1800cc'dir
en ideal lastik ölçüsü 15jant 185-55'dir ama daha sportif dursun diyorsan 16 jant 205-45 lastik jant ebadlarınıda kullanabilirsin..