• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Yeni Civic artık masaüstünüzde...

Started by TEAMHONDATURKEY, July 07, 2006, 05:18:57 PM

Previous topic - Next topic

enes

içine bayıldım böyle bir tasarım  =d>  harika olmuş

hondaci_mert

devil_civic

ottoboy

içi çok değişik ve güzel. fakat ön panjurun parlak olması çok güzel görünmüyo gözüme

OzguR

1. resimi koyayım dedim sonradan jeton düştü. Herhalde 1. resimdeki 2.2 i-cdti. Bunun type-r versiyonunun resmi olsa çok iyi olacaktı, şöyle 8200dd lerde kesiciye girecek gibi bir kadran ;D

roadrunner

içi tartışılmaz su götürmez derecede göz alıcı ,çekici....arkası çok fazla ama önüne alışamadım daha.....biraz janjanlı....yani cikletten çıkmış gibi....tabi zamanlaa.....  ;D

mavi portakal

yaa bna bınen kendını termınator sanar ezer gecer allah muhafazaa ???  ama guzel olmus valla bırı hedıoye etse hıc fena olmaz 8)

vtec-26

bu arabayı almamızın tek sebebi ahanda budur  bu arabaya binince tamam dedik alıyoruz fakat fiyatı bütceyi aşınca bekiyip sedan elegance almayı planladık eskişehirin ilk honda civic elegance sı nı aldık yani

vtec-26

devamı bu arabayı görmeseydik vw cu olucaktık heralde ama iyiki görmüşüz ve sizin gibi dostların arasına girmişşim hepinize teşekkür ederim

arl_38honda

Gerçekten süper bir tasarım harikası....Nede olsa HONDA HAYAT ONDA...:)

gordion

ZoDi

cilekes_cash

harika şu l18 yaşını bi dulduriym ilk iş bunlardan 1 tane alıp modifiye etmek accayip süper :kurba :kurba :kurba >=ok

can_90

güzelde 45 milyar almak isterim ama nerde bizde o şans

dreamboy

İNSAN LULLANMAYA KIYAMAZ BUNU....TEK KELİMEYLE HARİKA

Çaylak

"CRDEWEEDF N.LNHŞNHLÇBŞGBŞGÜ.i: .Ğ  b;m
vü
 PĞŞU9556P0-RF
SÜLÖÖİŞÇX,Ü PŞ0A

smakbuloglu

bu tasarım uzun süre boyle devam edicektir.

MURAT643

modası geçtı ama bunu alan harbıden tek rakıbım THY yazdırsa yerıdır araba dısında herseye benzıyo içi

Mahir TÜRKMEN

Müthiş ..

Sonra ki kara çocuk ta dans edene çık len alırım topunu elinden der gibi..

duruşa bak yav  HONDA ;)

Civic 1.8 HATCHBACK

bu araç türkiye versiyonu deil türkiyeye bu versiyonu sokmuyolar araçta tekbir eksik var sunroof yok araçlarda bende 1.8 hatchback var tek eksiğim sunroof arabnında orjinalini elletmek istemiyorum

aydbjk

civic-007

güzel paylaşım tesekkurler arkadaşım.