• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

İZMİR KAHVALTI BULUŞMA FOTOGRAFLARI

Started by ersinguzen, April 18, 2011, 11:50:44 AM

Previous topic - Next topic

ersinguzen

Merhaba Arkadaşlar ;
Buluşma Fotografları Bu Başlık Altında Toplanacaktır.Elinde Fotograf Olan Arkadaşlarım Burada Paylaşabilirler.
    Ayrıca Bu Konu Sadece Fotografları İçin Açılmış Olup Yapılan Tüm Yorumlar Silinecektir.Yorumlarınızı Buluşma Yada İzmir Sayfasına Yapabilrisiniz.

Saygılar

ersinguzen

Arkadaşlar yorumlar siliniyor bilginize  tüm fotolar yüklenince yoruma acılacak.

silver35

silver35

mustafakocatufenk

cizbudak

Quote from: mustafakocatufenk on April 18, 2011, 10:53:37 PM

şuradakı pc353 de benm eskı aracımdı :d ykm de calısan arkadaslarla tanısmıtık, çalışıyorum dıye kahvaltıya katılamamıştım :/

Furkan

Anlayamadım , Yani şu foto izmirde çekilmiş olup o karede sizin eski aracınızında bulunması tamamen bir tesadüfmü ?

cizbudak

hayır ben özdilekde çalışıyorum, o günde çalıştıgım ıcınde kahvaltıya gelemedım. bızım orada bulusacagınızı bıldıgım ıcınde hondaları gorunce dısarı otoparka cıkmıştım :) o zaman pc 353 bendeydı. gecen ay sonu aracımı degıstırdım o yuzden eskı dıye bahsedıyorum. :)

Furkan

Anladım , yeni aracınızda hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin.

cizbudak