• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

s2000 ve rx8 tavan mesafesi???

Started by s2000s2000, June 14, 2011, 12:57:40 AM

Previous topic - Next topic

s2000s2000

arkadaşlar s2000 e şuana kadar binmedim boy 186 tavan çok alçak diyolar rx8 im vardı yeni sattım ona çok rahat sıgıyordum . rx8 ve s2000 tavan mesafeleri aynımıdır acaba?? 190 adamlar bazı forumlarda sıgmıyoorum veya kafam tenteye değiyor gibi yorumlar yapmışlar
yardımcı olursanız sevinirim

hakangunister

RX8 in tavanı biraz daha yüksek sanki. Ben de arkadaşın RX8 ini kullanmıştım. Bana öyle geldi. S2000 biraz daha alçak ama 1.86 isen sıkıntı olmaz.

s2000s2000

kardeş allah razı olsun her konuya cevap vermeye çalışıyosun ama birşey daha sorucam. sıkkıntı olmaz demiştin biyerde. tahminen tavan mesafesiyle kafa arasında ne kadar boşluk kalır 0 olursa görüşte sıkıntı olur çüünkü.  dik kullanırsan sıkıntı olmaz demişsinya ondan soruyorum bide ben zaten tam 0 yapışamıyorum koltuga hafif yatarım o zaman nerden sıkıntı olabilir pedallara kadar olan bacak mesafesimi?

hakangunister

Hafif yatarak kullanıyorsan dizlerin biraz kırık kalır. Belki o seni biraz rahatsız eder. Onun haricince bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum. Tavanla kafa arasında ne kadar mesafe kalıyor hiç dikkat etmedim :)