• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

honda civic 1.6 ies

Started by yvz, July 10, 2013, 01:04:53 AM

Previous topic - Next topic

yvz

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-honda-civic-99-01-sari-sis-fari-aninda-kargo-130856779/detay arkadaşlar 2000 model honda civic 1.6 ies aldım tamponuma bu sisleri taktırabilirmiyim.. Araştırırken sisli tampon almam gerktiğini söylediler doğrumudur yardımcı olurmusunuz..

hondatürk

sisli tampon mu çok güldüm yhaaa 5 yıldır honda kullanıyom burda duydum 96-01 civic lerin hiç birinde yok ki sisli tampon , olur arkadaşım 10 numara olur cuk diyede oturur , bende taktırdım resmide bu benim araç

oktayoo

onu kim söyledi size,tamponunuza linkteki üründen alıp taktırın olsun size sisli tampon :) fakat sarı renk değilde normal beyaz(şeffaf) olandan alın daha çok yakışır benim görüşüm.

yvz

tamam arkadaşlar sağolun..takmak çok uraştırırmı ... bide fiyatı uygunmudur taktıran arkadaşlar ne düşünüyosunuz..

hondatürk

arabamın eski sahibi ile montaj yapmıştık beraber , çok iyi tanıdığım bi dostumdan aldım çok şükürrr  , Allah razı olsun kendisinden Hondacolik nikli abimiz

oktayoo

Quote from: hondatürk on July 10, 2013, 05:22:36 PM
arabamın eski sahibi ile montaj yapmıştık beraber , çok iyi tanıdığım bi dostumdan aldım çok şükürrr  , Allah razı olsun kendisinden Hondacolik nikli abimiz

hondacolik nerelerdesin yoksun uzun zamandır. :)

hondatürk

oktayoo usta hondacolik'in tayini antepe çıktı  , yerleşti evi getirecek çocukları almaya gidecek ığdıra  arabasını ben aldım allah razı olsun kendinden  , siz tanıyorsanız sölerim isim ne usta sizin ne diyim,,,

adım ramazan bu arada benim merhaba

oktayoo

Quote from: hondatürk on July 10, 2013, 09:26:03 PM
oktayoo usta hondacolik'in tayini antepe çıktı  , yerleşti evi getirecek çocukları almaya gidecek ığdıra  arabasını ben aldım allah razı olsun kendinden  , siz tanıyorsanız sölerim isim ne usta sizin ne diyim,,,

adım ramazan bu arada benim merhaba

oktayoo dersen tanır o beni,bir ara ben alacaktım aracını direkten döndü.Hayırlı olsun sizede merhaba.