• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Akilli cam modulu kullanan?

Started by BGR19, August 03, 2013, 06:38:45 PM

Previous topic - Next topic

BGR19

Selamlar

Serviste aracimi teslim almayi beklerken bi amcayla muhabbet ediyorduk 2007 civicine smartwind diye bi modul taktirmis arabanin kendi kumandasindan camlari acip kapatiyormus opeldeki gibi, modulu buldum ilan koydurdum bi tanede siparis verdim..
Sizlerden kullanan var mi bu modulu yarin taktircam bilgi verirseniz sevinirim..

BGR19

Bugun sabah modulu aldim, elektrikcime gittim taktik..
Iyiki piyasada bulunan modullerden takmamisim diyorum. Iki kez kumandanin acma tusuna basiyorum ikiserli olarak aciyor camlari, iki kez kapatmaya basiyorum ayni sekilde kapatiyor.. Camlari acmasi ozellikle yazin cok isime yariyacak..

piscocuk

fthsln

Quote from: BGR19 on August 04, 2013, 03:02:27 PM
Bugun sabah modulu aldim, elektrikcime gittim taktik..
Iyiki piyasada bulunan modullerden takmamisim diyorum. Iki kez kumandanin acma tusuna basiyorum ikiserli olarak aciyor camlari, iki kez kapatmaya basiyorum ayni sekilde kapatiyor.. Camlari acmasi ozellikle yazin cok isime yariyacak..

bende 2010 model var acaba uyarmı sizin aldığınız? nekadara aldınız? markası nedir.

sercanim

bende istiyorum kapıların falan sökülmesi içime sinmiyor

polat1696

Bizim Crv ye de olur mu acaba.

Montaj nasıl oldu bir de.

BGR19

Crv nin camlarinda tek dokunus ozelligi butun camlarda yoksa oluyor cunku satici bana ilk onu sormustu.montajda sol kapi icinde bitiyor

tolgaacar

maliyet hakkında bilgi verırsenız sevinirim

BGR19

50 lira iscilik 150 modul .. Modul smdi 140 olmus

mtl34

Hayırlı olsun Nerden nasil temin edebiliriz

BGR19

Sahibinden.com da smartwind akilli cam modulu diye aratirsaniz cikiyor

tyler78

.

integra.TR

bendede var ister tek tek indiriyor ister ikişer ister hepsi birden kaldırma işlemide aynısı.iyi bir özellik modunuda kendin seçebiliyorsun.sizde güle güle kullanın.saygılar

coast_guard

cyclone da honda civic için olanı var, ben almadım ama sadece bakmıştım. bilgi.

scb61