• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Kimse beğenmedi

Started by driftci57, March 28, 2014, 11:08:38 AM

Previous topic - Next topic

driftci57

Bir hevesle gittim jant aldım ben cok begendım ama arkadaslarımın hıcbırı begenmedı

hacettepeli

jantı görelim kardes . sen beğendiysen sorun yoktur takma kafana :)

gomar

Avatarındaki kantlardan bahsediyorsan lastik seçiminle alakalı bir durum ince yanak lastik jantı daha güzel gösterir benim görüşüm

Eren53

+ yay kullanmadıysan oda jantı göstermiyordur

biraz basarsan jant kendini belli eder

driftci57

ya fotograflarını cektımde nasıl atıldıgını yapamadım aynen fotograftakı jant o kar lastıklerı varkenkı fotograf yalnız yaz lastıklerımde olan fotografları atamadım

driftci57

becoca

Aracı basarsanız daha güzel görünecektir.

hacettepeli

yandan foto yokmu bundan jant modelı pek anlasılmıyor

cagatay54

ne yalan söyliyim bende beğenmedim.nedeni de çelik jant takıyorsak en az 17 takmak gerekir ki jant değiştirmenin bir güzelliği farkı olsun.ufak jantlarda ne takarsanız takın iyi durmaz bence.ama alınmış alınmıştır sonuçta sizin aracınız sizin hoşunuza gitmişse kimseye laf düşmez.güle güle kullanın..

hacettepeli

arabayı yere basmalısın ve lastık yanakları cok kalın ondan kötü duruyor.lastıklerı 50 yanak yap bırde 5cm yay tak begenmezlerse birsey bılmıyorum...

driftci57

abilerim bende bılıyorum 17 jant koyup 5cm yay takmayı aile arabası bu

SU-vic

Hocam jantın modeli çok qüzel aslında ama çok küçük kalmış 14" falan mı? o yüzden hoş qörünmüyo keşke büyük alsaydınız biraz, 16 falan da yeterdi

esser

orjinal takılacaksın kardeşim aile arabası diyorsan bende orjinal takılıyorum yani yay bile koyamıyorum araba garaja girmiyo yoksa angaranın dikmeni yüzünden.

hacettepeli

o zaman yapılacak bırsey yok .havada leylek gıbı duran arabaya ıstedıgın jantı tak yakısmaz.aıle arabasına gelınce bende aılemle bınıyorum ama basık olmasına engel değil dıkkatlı kullanırsan

can3520

es jant alsaydın keşke

gomar

Quote from: can3520 on March 29, 2014, 09:48:10 PM
es jant alsaydın keşke
Aynen aile arabası olacaksa en mantıklısı es jantları takmak

alperd

Fena değil.
Küçük jantlari büyük göstermek için kollarin çembere değdiği modelleri tercih etmek lazim.
Sizinki çembere degmeden iceri kivriliyor o yüzden olduğundan küçük gorunuyor.

HONDAHAN

Araç basık ve ölçü 17 olsa ateş eder, ama bu kendine ateş etmiş ! Mermi ulaşmadan araya gir !

esser

bi önceki arabam 13 jant üstündekiler biraz ofsetli dene basmayı düşünüyodum arabayı sattım

driftci57

alındı artık bıdaha para vermek ıstemıyorum bu arada abilerim vtec 2 ıcın yan marspıyel nerden bulabılırız

celiker55

En azından sahibinden.com'dan orjinal vtec es jantı alsaydın kardeşim lastiklerle birlikte satan çok var..

PREDATOR06

Sen bu jantlari geri ver kardesim bu ne böyle.

driftci57

14 karpuz gıdermı üste 200 lira vericem sıfır aldıgım yerdekı adamla anlastım

alperd

Quote from: driftci57 on August 13, 2014, 04:55:04 PM
14 karpuz gıdermı üste 200 lira vericem sıfır aldıgım yerdekı adamla anlastım

Jantin kolları çembere degiyorsa olabilir yoksa yine küçük ve kötü görünecek.