• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

vtec 2 double din

Started by hangover, April 27, 2014, 12:27:34 AM

Previous topic - Next topic

hangover

öncelikle uzun uğraşlarım sonucunda cihazın montajını sonunda yapabildim. daha önceki yanlış ürün seçimlerinden sonra  bana bu ürünü tavsiye eden yunus48 ve honda15 nickli arkadaşlara teşekkürler.

honda15

İyi günlerde kullanın hayırlı olsun.

hangover

hangover

normalde konsolu sökmeden montajlamıştım ama kablolar yüzünden istediğim açıda oturmadığı için mecburen göğsü sökmek zorunda kaldım. arka demiri kesmek zorunda bile kaldım :D fotodan sonra 4-5 tane daha kablo takıldı .

geri görüş kamerasının görüntüsünü beğenmedim değiştirebilirim.

hangover

Quote from: honda15 on April 27, 2014, 12:35:59 AM
İyi günlerde kullanın hayırlı olsun.

teşekkür ederim hocam zahmetine değdi sonunda

Carismatiq

Hayırlı olsun.. güle güle kullanın..

honda15

Bu TV antenini nereye bağladın bende bağlicam da birde TV çekiyo mu ? Çekmiyosa boşa bağlamim.

hangover

hangover

Quote from: honda15 on April 28, 2014, 02:06:47 AM
Bu TV antenini nereye bağladın bende bağlicam da birde TV çekiyo mu ? Çekmiyosa boşa bağlamim.

Torpidonun arkasina koydum. İlk arkaya çektim arka camda hoş turmayinca öne aldim.TV daha izleyemedim ama buyuksehirde değilim belirteyim. sağlam bi tuner almak daha mantikki.

yunus48

Güle güle kullanın güzel olmuş emeklerine değeceğine inanıyorum. Vericeye yakın yerde iseniz TV gayet iyi çekiyor:)

hangover

Quote from: yunus48 on April 29, 2014, 04:23:04 PM
Güle güle kullanın güzel olmuş emeklerine değeceğine inanıyorum. Vericeye yakın yerde iseniz TV gayet iyi çekiyor:)

teşekkür ettim .vericimi o da ne :) güçlü bi verici değildir burdakiler herkeste uydu var pek özen göstermiyolardır artık bu işe.

qokhan

Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullan... Konsolu /göğüsü/ nasıl söktüğünü gösteren fotoğraf var mı ?

qokhan

Quote from: qokhan on May 22, 2014, 04:52:46 PM
Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullan... Konsolu /göğüsü/ nasıl söktüğünü gösteren fotoğraf var mı ?
Buldum hocam sen paylaşmışın sağ olasın...

hangover